Online-marketing cropped1

Statikus és dinamikus oldalak arculatának és felépítésének kialakítása

Meglévő oldalak fejlesztése, átalakítása

Online reklámkampányok

Elsősorban az internetet aktívan használó vállalatok számára kínálunk költséghatékony online megoldásokat és tanácsadást. Legyen szó online stratégia kialakításról és tanácsadásról, kreatív fejlesztésekről és interaktív szolgáltatásokról.

A keresőmarketing (SEO) és keresőszavas hirdetések (PPC) vagy a közösségi marketing (SMO), nagyon fontos egy cég fejlesztésében. Az ÚjBuda Reklám online specialistái állnak rendelkezésedre! Egy figyelemfelkeltő és professzionálisan megtervezett banner kampány nagyban segítheti Önt, hogy felkeltse potenciális ügyfeleinek figyelmét.

A mai reklámzaj terhelt online világban nehéz ezt a célt elérni, de egy kreatív és egyedi banner megoldást jelenthet a problémára! Egy megfelelően összeállított média tervvel és kiemelkedően vonzó banner állománnyal a kezében Ön azonnali hatást gyakorolhat ügyfeleire, akik így növelni fogják cégének bevételeit.

KREATÍV – SZÖVEG

A kreatív munka egyike azon ügynökségi feladatoknak, mely kifejezi munkánk iránti elkötelezettségünket, kreativitásunkat, rugalmasságunkat és leginkább részt vesz ügyfelünk cége, terméke, weboldala vagy márkája pozitív „első benyomásának” megalkotásában.

Minden megbízást új kihívásként kezelünk, amely akkor teljesül, ha ügyfelünk igényeit sikerül kellő kreativitással ötvöznünk. Munkánk akkor eredményes, ha ügyfelünk előre meghatározott céljait szolgálja, legyen szó akár új termék bevezetéséről, az eladások növeléséről vagy image kampányról. A kreatívok tervezésénél minden esetben kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a média megjelenésekből a maximumot hozzuk ki nem csak észlelés, de a célcsoport aktivizálása terén is.